Перейти до вмісту
Головна » Заливний террин із м’яса

Заливний террин із м’яса

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Заливний террин із м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 500 г готового (вареного, запеченого, копченого) м’яса
    ❯ 1 великий пучок пряної зелені асорті (петрушка, кріп, зелена цибуля…)
    ❯ 1,5 л яловичого бульйону
    ❯ 10 г желатину
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування террину із м’яса

    Крок 1

    Зелень промити, перебрати, обсушити та нарізати. М’ясо нарізати невеликими шматочками. Підготовлені м’ясо та зелень, чергуючи, щільно викласти в глибоку форму

    Крок 2

    Желатин замочити. Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння, посолити та поперчити до смаку. У невеликій кількості бульйону розчинити желатин та перемішати бульйон з желатином з рештою бульйоном.

    Крок 3

    Невеликими порціями влити бульйон з желатином у форму з м’ясом і зеленню та дати продукту повністю охолонути при кімнатній температурі. Виріб помістити у холодильник на 2–3 год. Перед подачею террін перевернути на
    сервірувальний посуд. Подати зі свіжими чи маринованими овочами та соусом на смак

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливний террин із м’яса. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *