Рецепт “Заливний террин із м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 500 г готового (вареного, запеченого, копченого) м’яса
❯ 1 великий пучок пряної зелені асорті (петрушка, кріп, зелена цибуля…)
❯ 1,5 л яловичого бульйону
❯ 10 г желатину
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування террину із м’яса
Крок 1
Зелень промити, перебрати, обсушити та нарізати. М’ясо нарізати невеликими шматочками. Підготовлені м’ясо та зелень, чергуючи, щільно викласти в глибоку форму
Крок 2
Желатин замочити. Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння, посолити та поперчити до смаку. У невеликій кількості бульйону розчинити желатин та перемішати бульйон з желатином з рештою бульйоном.
Крок 3
Невеликими порціями влити бульйон з желатином у форму з м’ясом і зеленню та дати продукту повністю охолонути при кімнатній температурі. Виріб помістити у холодильник на 2–3 год. Перед подачею террін перевернути на
сервірувальний посуд. Подати зі свіжими чи маринованими овочами та соусом на смак