Перейти до вмісту
Головна » Запечена курка з печерицями

Запечена курка з печерицями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечена курка з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 4 курячі стегенця
    ❯ 2 ч. л. сушеного розмарину
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 300 г дрібних печериць
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1/2 пучка петрушки
    ❯ 4 гілочки свіжого розмарину
    ❯ 200 мл вершків (нагріти)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування запеченої курки

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Стегенця вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем та присипати сушеним розмарином.

    Крок 2

    На сковороді 2 ст. л. олії обсмажити стегенця з усіх сторін і перекласти у форму для запікання. На кожний покласти
    1 гілочку розмарину. Накрити форму листом алюмінієвої фольги та запікати стегенця 15-20 хв.

    Крок 3

    Гриби очистити, промити та обсушити. Очищену моркву нарізати брусками. Петрушку промити, перебрати, обсушити та порубати. На сковороді на маслі, що залишилася, обсмажувати гриби 5 хв. Покласти моркву і, часто
    перемішуючи, готувати 5 хв. Влити гарячі вершки, довести до кипіння, посолити, поперчити, додати петрушку та готувати ще 8 хв.

    Крок 4

    Фольгу видалити та запікати птицю 5-7 хв. Подати гарячою з грибами у соусі.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена курка з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *