Перейти до вмісту
Головна » Запечений гарбуз із прянощами

Запечений гарбуз із прянощами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечений гарбуз із прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 гарбуз вагою прибл. 1,3 кг
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1/8 ч. л. меленої гвоздики
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1/4 ч. л. гранульованого часнику + 2–3 зубки часнику
    ❯ 1/2 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 1/2 ч. л. великої кухонної солі
    ❯ перець
    ❯ 2 ст. л. світлого рідкого меду

    Покроковий процес приготування запеченого гарбуза

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом. Гарбуз вимити та обсушити, розрізати навпіл
    і, видаливши волокнистий м’якуш з насінням, нарізати поздовжніми скибочками завтовшки прибл. 1 див.

    Крок 2

    У мисці перемішати олію з меленими прянощами та гранульованим часником, викласти в миску гарбуз і добре перемішати. Гарбуз перекласти на лист, присипати сіллю, перцем та майораном, викласти поруч неочищені зубки
    часнику.

    Крок 3

    Полити гарбуз медом та запікати 18-20 хв. Подати теплою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечений гарбуз із прянощами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *