Перейти до вмісту
Головна » Запіканка з броколі під соусом бешамель

Запіканка з броколі під соусом бешамель

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запіканка з броколі під соусом бешамель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 440 ккал, 28 г білків,
    22 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г курячого філе (стегно)
    ❯ 1 ч. л. приправи для курки
    ❯ за 1 ст. л. рослинної та вершкового масла
    ❯ 300 г броколі
    ❯ 200 г гострої сирокопченої ковбаси
    ❯ 2,5 склянки кускусу
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ соус бешамель

    Покроковий процес приготування запіканки з броколі

    Крок 1

    Куряче філе вимити, обсушити, нарізати дрібними шматочками, приправити та обсмажити на суміші олій. Броколі
    розділити на суцвіття, промити та варити в киплячій підсоленій воді 4 хв. Відкинути на друшляк і відразу ж ополоснути холодною водою. Ковбасу очистити від оболонки та нарізати тонкими півкулями.

    Крок 2

    Розпарений кускус перемішати з куркою та ковбасою. Суміш поперчити, злегка посолити, викласти в змащену жиром форму для запікання. Посипати суцвіттями броколі, полити все соусом бешамель та запікати 30–35 хв при 175°.

    Для СОУСУ БЕШАМЕЛЬ 1 стіл. ложку борошна пасерувати на 1 стіл. ложці вершкового масла до золотистого кольору. При постійному помішуванні влити тонким струмком 350 мл молока і уварювати соус на слабкому вогні 6-8 хв. Соус посолити та поперчити. Всипати 30 г тертого сиру

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з броколі під соусом бешамель. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *