Рецепт “Андалузький суп з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 250 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 500 г рибного філе
– 2 зубчики часнику
– 1/2 стручка перцю чилі
– 1 ч. л. листочків розмарину
– 6 ст. л. рослинної олії
– 4 великі помідори
– 2 стручки жовтого солодкого перцю
– 1 червона цибулина
– 4 гілочки зеленого базиліка
– 500 мл томатного соку
– 700 мл рибного бульйону
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування андалузького супу
Крок 1
Рибне філе вимити, обсушити та нарізати шматочками. Для маринаду часник очистити та порубати. М’якуш перцю чилі дрібно нарізати, перемішати з часником, розмарином та олією. Полити їм шматочки риби та залишити на 1 год.
Крок 2
Помідори нарізати часточками, м’якуш солодкого перцю. смужками. Цибулю очистити та порубати. Базилік вимити, обсушити та дрібно нарізати
Крок 3
Рибу дістати з маринаду та обсмажити з усіх боків до рум’яної скоринки. Перекласти на тарілку.
Крок 4
Маринад нагріти в каструлі та згасити в ньому цибулю. Додати солодкий перець і тушкувати ще 5 хв, помішуючи. Покласти помідори, влити томатний сік та бульйон. Варити 10 хв. на маленькому вогні. Посолити та поперчити. Покласти рибу, зелень та варити ще 5 хв. На стіл подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді