Перейти до вмісту
Головна » Андалузький суп з рибою

Андалузький суп з рибою

    Андалузький суп з рибою

    Рецепт “Андалузький суп з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 250 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 500 г рибного філе
    – 2 зубчики часнику
    – 1/2 стручка перцю чилі
    – 1 ч. л. листочків розмарину
    – 6 ст. л. рослинної олії
    – 4 великі помідори
    – 2 стручки жовтого солодкого перцю
    – 1 червона цибулина
    – 4 гілочки зеленого базиліка
    – 500 мл томатного соку
    – 700 мл рибного бульйону
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування андалузького супу

    Крок 1

    Рибне філе вимити, обсушити та нарізати шматочками. Для маринаду часник очистити та порубати. М’якуш перцю чилі дрібно нарізати, перемішати з часником, розмарином та олією. Полити їм шматочки риби та залишити на 1 год.

    Крок 2

    Помідори нарізати часточками, м’якуш солодкого перцю. смужками. Цибулю очистити та порубати. Базилік вимити, обсушити та дрібно нарізати

    Крок 3

    Рибу дістати з маринаду та обсмажити з усіх боків до рум’яної скоринки. Перекласти на тарілку.

    Крок 4

    Маринад нагріти в каструлі та згасити в ньому цибулю. Додати солодкий перець і тушкувати ще 5 хв, помішуючи. Покласти помідори, влити томатний сік та бульйон. Варити 10 хв. на маленькому вогні. Посолити та поперчити. Покласти рибу, зелень та варити ще 5 хв. На стіл подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Андалузький суп з рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *