Перейти до вмісту
Головна » Булочки з полуницею

Булочки з полуницею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Булочки з полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 12 ВИРОБІВ:
    Для тесту:
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 175 мл молока
    ❯ 20 г свіжих дріжджів (або 6 г сухих пекарських дріжджів)
    ❯ 3 жовтки
    ❯ 90 г вершкового масла (охолодженого)
    ❯ 150 г вершкового масла (розтопити)
    ❯ терта цедра 1 апельсину
    Для пудингу:
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 30 г кукурудзяного крохмалю
    ❯ терта цедра 1 апельсину
    ❯ 2 ст. л. цукру
    Для начинки:
    ❯ 500 г полуниці
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1/2 ч. л. кориці
    ❯ 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
    Крім того:
    ❯ 1 яйце
    ❯ 6 ч. л. перлинного цукру для посипання

    Покроковий процес приготування булочок з полуницею

    Крок 1

    У мисці (чаші планетарного міксера) борошно змішати з цукром, додати розчинені в борошні дріжджі. Перемішати, покласти інші інгредієнти та вимісити вологе тісто. Тісто накрити та залишити підходити на 1 год – 1 год 30 хв: воно
    має збільшитися обсягом удвічі.

    Крок 2

    Для пудингу у невеликому посуді крохмаль розбовтати з молоком, додати цукор та цедру. Масу, помішуючи, варити на середньому вогні до загусання. Пудінг остудити.

    Крок 3

    Тісто обім’яти, розділити на 12 рівних частин, з кожної сформувати булочку і перекласти на вистелений пергаментом лист. Дати підійти 10-15 хв.

    Крок 4

    Підготовлену полуницю крупно нарізати та в мисці присипати цукром, корицею та крохмалем. Булочки розпластати рукою і по центру зробити поглиблення. Яйце розбовтати та змастити вироби. У поглиблення розкласти пудинг та полуницю. За бажанням посипати цукром. Дати булочкам підійти 15 хв.

    Крок 5

    Випікати булочки 20–25 хв. 180 °. Готові булочки залишити на деку на 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Булочки з полуницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *