Перейти до вмісту
Головна » Чахохбілі по-грузинськи

Чахохбілі по-грузинськи

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Чахохбілі по-грузинськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 тушка курки бл.1,5 кг, готова до кулінарної обробки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 помідори
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 1 ст. л. червоного винного оцту
    ❯ 1 пучок кінзи (або петрушки)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування чахохбілі по-грузинськи
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити, часник нарізати пластинами, цибулину порубати. На сковороді на олії обсмажувати м’ясо, часто перемішуючи до золотистого кольору. Додати цибулю, обсмажувати 7 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Зелень промити та дрібно нарізати. Помідори вимити, зробити на кожному хрестоподібний надріз, занурити
    в киплячу воду на 30 сек. і очистити від шкірки. Очищені помідори дрібно нарізати.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Влити на сковороду оцет та 50 мл гарячої води, закласти помідори та готувати під кришкою на повільному
    вогні 15 хв. Закласти зелень та часник, посолити, поперчити, зняти з вогню та дати настоятися під кришкою 2-4 години.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чахохбілі по-грузинськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *