Рецепт “Чахохбілі по-грузинськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 тушка курки бл.1,5 кг, готова до кулінарної обробки
❯ 1 цибулина
❯ 4 помідори
❯ 1 зубок часнику
❯ 2 ст. л. рослинного масла
❯ 1 ст. л. червоного винного оцту
❯ 1 пучок кінзи (або петрушки)
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування чахохбілі по-грузинськи
Крок 1
Цибулю та часник очистити, часник нарізати пластинами, цибулину порубати. На сковороді на олії обсмажувати м’ясо, часто перемішуючи до золотистого кольору. Додати цибулю, обсмажувати 7 хв.
Крок 2
Зелень промити та дрібно нарізати. Помідори вимити, зробити на кожному хрестоподібний надріз, занурити
в киплячу воду на 30 сек. і очистити від шкірки. Очищені помідори дрібно нарізати.
Крок 3
Влити на сковороду оцет та 50 мл гарячої води, закласти помідори та готувати під кришкою на повільному
вогні 15 хв. Закласти зелень та часник, посолити, поперчити, зняти з вогню та дати настоятися під кришкою 2-4 години.