Перейти до вмісту
Головна » Чипси тюїль з соусами

Чипси тюїль з соусами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Чипси тюїль з соусами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 тонкі лаваші
    ❯ по 1/2 ч. л. сушеного базиліку, майорану, часнику та меленої паприки
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    Для томатного соусу:
    ❯ 1 помідор
    ❯ 1/2 цибулини
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    Для соусу з хроном:
    ❯ 150 мл жирних вершків
    ❯ 1 ст. л. натурального йогурту
    ❯ 3 ст. л. хрону
    ❯ гострий перець
    ❯ сіль
    ❯ 1 ч. л. соку лимона

    Покроковий процес приготування чіпсів з соусами

    Крок 1

    Духовку нагріти до 220 °. Сушені трави та прянощі стовкти із сіллю. Лаваші змастити олією, посипати товченою сумішшю, нарізати невеликими трикутниками та викласти в один шар на лист, висланий пергаментом. Вироби підсушувати 3 хв., перевернути та готувати ще 4 хв.

    Крок 2

    Для томатного соусу всі овочі посікти та обсмажувати на олії 5 хв. Масу посолити, пюрувати та охолодити.

    Крок 3

    Інгредієнти для соусу з хроном збити у пишну масу. Дати соусу настоятися щонайменше 1 годину.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чипси тюїль з соусами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *