Рецепт “Цукерки з ромом та білим шоколадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 150 ккал, 2 г білків,
11 г жирів, 13 г вуглеводів
Інгредієнти
На 20 шт.
❯ 90 г пряників
❯ 150 г білого шоколаду
❯ 70 г м’якоті ананаса
❯ 30 г вершкового масла
❯ 45 мл вершків
❯ 75 г цукрової пудри
❯ 200 г кокосової стружки
❯ 1 ст. л. рому
Покроковий процес приготування цукерок з ромом
Крок 1
Пряники викришити в дрібну крихту за допомогою блендера або качалкою для розкочування тіста. 45 г білого
шоколад натерти на тертці. М’якуш ананаса пюрувати у блендері. У глибокій мисці пряникову крихту розтерти з 30 г
розм’якшеного вершкового масла, додати пюре з ананаса, влити 45 мл вершків. Інтенсивно помішуючи, всипати 75 г цукрової пудри та 100 г кокосової стружки. Покласти в масу натертий шоколад, влити 1 стіл. ложку рому і ретельно перемішати.
Крок 2
Сформувати з маси двадцять кульок і помістити їх у холодильник, щоб маса затверділа. 100 г білого шоколаду поламати невеликими шматочками та розтопити на гарячій водяній бані. (Слідкувати за тим, щоб у ємність із шоколадом не потрапила вода!) 100 г кокосової стружки насипати на плоску тарілку.
Крок 3
Цукерки, що затверділи занурити у розтоплений шоколад, за допомогою двох виделок акуратно вийняти цукерки та обваляти їх у кокосовій стружці. Готові цукерки викласти в гофровані формочки для цукерок і до подачі на стіл тримати в прохолодному сухому місці.