Перейти до вмісту
Головна » Цибулевий тарт із шинкою

Цибулевий тарт із шинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Цибулевий тарт із шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    Для основи:
    ❯ 250 г черствого білого хліба
    ❯ 70 г смальцю
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для начинки:
    ❯ 3 великі цибулини
    ❯ 1 ст. л. смальцю
    ❯ 8 тонких скибочок шинки
    ❯ 2 яйця
    ❯ 300 мл молока
    ❯ 200 г тертого сиру

    Покроковий процес приготування цибулевого тарту

    Крок 1

    Черствий хліб стовкти в дрібну крихту, перемішати з борошном, додати по щіпці солі та перцю. Покласти до хлібної крихти смалець і руками розім’яти все однорідну гладку масу. (Якщо маса занадто крута, влити 1-2 ст. л. води.) Масу викласти щільним шаром у форму для випікання, сформувавши бортики, та помістити в холодильник.

    Крок 2

    Цибулини очистити, нарізати та обсмажувати на сковороді на смальці до прозорості. Цибулю посолити та поперчити. 2 скибочки шинки нарізати тонкими смужками або брусками, що залишилися викласти у форму на основу.

    Крок 3

    Яйця розбовтати з молоком та сиром. Обсмажена цибуля викласти на шинку у форму, додати нарізану шинку та залити яєчно-молочною сумішшю із сиром. Випікати тарт прибл. 35 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибулевий тарт із шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *