Рецепт “Фарширована цибуля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 35 хвилин
У 1 порції: 540 ккал, 22 г білків,
29 г жирів, 47 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г квасолі
❯ сіль
❯ 8 червоних цибулин
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 зубчики часнику
❯ 4 консервовані помідори без шкірки
❯ 3 ст. л. томата-пасти
❯ щіпка порошку чилі
❯ 2 ст. л. сушеної материнки
❯ 80 г сиру
Покроковий процес приготування фаршированої цибулі
Крок 1
Замочені на ніч боби варити прибл. 45 хв до м’якості.
Крок 2
Цибулини очистити, занурити в підсолену киплячу воду та бланшувати 3–4 хв. Дати охолонути, зрізати “кришечки” і вибрати серцевини. Ок. 150 г м’якоті цибулі порубати та обсмажувати на олії до напівпрозорості. Додати часник та обсмажувати 1 хв. Додати томат-пасту та нарізані помідори, посолити, приправити чилі та материнкою. Гасити під кришкою на слабкому вогні 10 хв. Підмішати боби, посолити. (За необхідності загуснути суміш панірувальними сухарями.)
Крок 3
Нагріти до 180 °. Цибулю нафарширувати сумішшю і запікати 25 хв. За 5 хв до готовності посипати тертим сиром.