Перейти до вмісту
Головна » Фарширована цибуля

Фарширована цибуля

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фарширована цибуля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 35 хвилин
    У 1 порції: 540 ккал, 22 г білків,
    29 г жирів, 47 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г квасолі
    ❯ сіль
    ❯ 8 червоних цибулин
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 4 консервовані помідори без шкірки
    ❯ 3 ст. л. томата-пасти
    ❯ щіпка порошку чилі
    ❯ 2 ст. л. сушеної материнки
    ❯ 80 г сиру

    Покроковий процес приготування фаршированої цибулі

    Крок 1

    Замочені на ніч боби варити прибл. 45 хв до м’якості.

    Крок 2

    Цибулини очистити, занурити в підсолену киплячу воду та бланшувати 3–4 хв. Дати охолонути, зрізати “кришечки” і вибрати серцевини. Ок. 150 г м’якоті цибулі порубати та обсмажувати на олії до напівпрозорості. Додати часник та обсмажувати 1 хв. Додати томат-пасту та нарізані помідори, посолити, приправити чилі та материнкою. Гасити під кришкою на слабкому вогні 10 хв. Підмішати боби, посолити. (За необхідності загуснути суміш панірувальними сухарями.)

    Крок 3

    Нагріти до 180 °. Цибулю нафарширувати сумішшю і запікати 25 хв. За 5 хв до готовності посипати тертим сиром.

    Сьогодні ми дізналися як готується Фарширована цибуля. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *