Перейти до вмісту
Головна » Французький часниковий суп

Французький часниковий суп

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Французький часниковий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 1 головка часнику
    ❯ 3 ст. л. рослинного масла
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 1 яйце
    ❯ 3 ст. л. хересного оцту
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі:
    ❯ 1/2 багета
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 4 перепелині яйця
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ кілька гілочок кервелю

    Покроковий процес приготування часникового супу

    Крок 1

    Часник очистити, придушити широким лезом ножа та обсмажувати у сотейнику на олії до золотистого кольору. Присипати часник борошном, влити бульйон і довести до кипіння. Варити під кришкою на повільному вогні 30 хв. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 2

    Яйце вбити в чашку і злегка розбовтати з хересним оцтом. У киплячий суп, перемішуючи його віником, ввести яєчну суміш і готувати, поки яйце не схопиться.

    Крок 3

    Багет нарізати товстими (бл. 1 см) скибочками та обсмажувати на сковороді на олії до золотистого кольору. На рослинній олії порційно підсмажити яєчні з перепелиних яєць. Кервель промити та обсушити, посікти або розібрати на листочки.

    Крок 4

    Суп розлити по порційним тарілкам. У кожну порцію покласти 2–3 скибочки багету, на них – 1 яєчню. Злегка поперчити, посипати кервелем.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Французький часниковий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *