Перейти до вмісту
Головна » Гарбузові млинці з імбиром

Гарбузові млинці з імбиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарбузові млинці з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 200 г м’якоті гарбуза
    ❯ 180 г борошна
    ❯ 2–4 ст. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1/2 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 2 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ 1 яйце
    Для подачі:
    ❯ вершкове масло
    ❯ збиті вершки або сметана

    Покроковий процес приготування гарбузових млинців

    Крок 1

    М’якуш гарбуза нарізати скибочками, в каструлі залити достатньою кількістю води та відварити до готовності. Гарбуз посолити та поперчити за смаком, надлишок води з готового гарбуза злити. Гарбузі дати охолонути та подрібнити її у пюре.

    Крок 2

    Гарбузове пюре перекласти в глибоку миску та просіяти на нього борошно з розпушувачем. Додати корицю та імбир, вбити яйце та добре перемішати.

    Крок 3

    Вливаючи тонким струмком молоко, перемішати до отримання однорідного тіста без грудочок. Додати в тісто сіль та цукор на смак, влити 1 ст. л. рослинної олії, перемішати та дати їй відстоятися при кімнатній температурі 20 хв.

    Крок 4

    На сковороді нагріти достатня кількість рослинної олії та порційно обсмажувати гарбузові млинці до золотистого кольору (по 3 хв. з обох боків).

    Крок 5

    Вершкове масло (бл. 70 г) охолодити та дрібно порубати.

    Крок 6

    Готові млинці викладати на тарілку, на кожен млинець класти трохи охолодженої олії.

    Крок 7

    Млинці подати гарячими зі збитими вершками або сметаною.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузові млинці з імбиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *