Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий суп з чебрецем

Гарбузовий суп з чебрецем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Гарбузовий суп з чебрецем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 1/2 середнього гарбуза (бл. 600 г)
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 ч. л. свіжих листочків чебрецю
    ❯ 1/2 ст. л. рубаної шавлії
    ❯ 80 мл жирних вершків
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для грінок:
    ❯ 1 багет
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 1 ч. л. рубаного чебрецю
    ❯ 1 ч. л. рубаної шавлії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування гарбузового супу

    Крок 1

    Гарбуз очистити, волокнистий м’якуш з насінням видалити, підготовлений гарбуз нарізати кубиками. Цибуля та часник очистити та порубати. У сотейнику на гарячому маслі обсмажувати цибулю та часник, часто перемішуючи, до прозорості цибулі.

    Крок 2

    Закласти в сотейник гарбуз, покласти зелень та обсмажувати 5 хв. Влити бульйон, довести до кипіння, накрити
    кришкою і готувати до м’якості гарбуза – прибл. 20 хв.

    Крок 3

    Суп пюрувати за допомогою занурювального блендера, вливши 2/3 вершків. Додати цукор, сіль та перець на смак і прогрівати суп 5 хв.

    Крок 4

    Для грінок багет нарізати, кожну скибочку змастити невеликою кількістю масла та обсмажити їх до золотистого
    кольори з одного боку. Викласти на хліб тертий сир, посипати зеленню, посолити та поперчити. Тримати грінки на вогні, доки сир не розплавиться. Суп розлити по тарілках, у кожну влити трохи вершків. Суп подати з грінками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий суп з чебрецем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *