Рецепт “Гарячі бутерброди з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 17 г білків,
53 г жирів, 34 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 30 г вершкового масла
❯ 200 г дрібних печериць
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 багети
❯ 160 г моцарели або сиру гауда
Для соусу песто:
❯ 40 г кедрових горішків
❯ 1 пучок петрушки
❯ 30 г тертого сиру
❯ 1 очищений зубчик часнику
❯ 125 мл оливкової олії
❯ сіль
Покроковий процес приготування гарячих бутербродів
Крок 1
Приготувати песто соус. Кедрові горішки злегка обсмажити на сухій сковороді. Зелень сполоснути, воду струсити, листя обірвати з гілочок і викласти в чашу блендера. Додати кедрові горіхи, часник, сир та збивати блендером до отримання пюреподібної маси. Продовжуючи збивати, влити тонким цівком масло. Соус посолити.
Крок 2
Печериці протерти вологою тканиною, нарізати четвертинками та обсмажувати на вершковому олії 5 хв. Посолити та поперчити.
Крок 3
Багети розрізати вздовж навпіл і намазати соусом. Посипати тертим сиром гауда або накрити скибочками моцарели. Поставити бутерброди у нагріту до 220 ° духовку на 5 хв, щоб сир розплавився. Посипати грибами та подати гарячими.
Песто – знаменитий соус італійської кухні на основі оливкової олії, пряної зелені, сиру та горіхів. Використовуйте його як пікантну добавку до страв із нейтральним смаком: намазуйте на хліб, заправляйте їм спагеті, супи та салати.