Перейти до вмісту
Головна » Гарячі бутерброди з печерицями

Гарячі бутерброди з печерицями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарячі бутерброди з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 680 ккал, 17 г білків,
    53 г жирів, 34 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 200 г дрібних печериць
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 багети
    ❯ 160 г моцарели або сиру гауда
    Для соусу песто:
    ❯ 40 г кедрових горішків
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 30 г тертого сиру
    ❯ 1 очищений зубчик часнику
    ❯ 125 мл оливкової олії
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування гарячих бутербродів

    Крок 1

    Приготувати песто соус. Кедрові горішки злегка обсмажити на сухій сковороді. Зелень сполоснути, воду струсити, листя обірвати з гілочок і викласти в чашу блендера. Додати кедрові горіхи, часник, сир та збивати блендером до отримання пюреподібної маси. Продовжуючи збивати, влити тонким цівком масло. Соус посолити.

    Крок 2

    Печериці протерти вологою тканиною, нарізати четвертинками та обсмажувати на вершковому олії 5 хв. Посолити та поперчити.

    Крок 3

    Багети розрізати вздовж навпіл і намазати соусом. Посипати тертим сиром гауда або накрити скибочками моцарели. Поставити бутерброди у нагріту до 220 ° духовку на 5 хв, щоб сир розплавився. Посипати грибами та подати гарячими.

    Песто – знаменитий соус італійської кухні на основі оливкової олії, пряної зелені, сиру та горіхів. Використовуйте його як пікантну добавку до страв із нейтральним смаком: намазуйте на хліб, заправляйте їм спагеті, супи та салати.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарячі бутерброди з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *