Рецепт “Глазований окіст з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 1 кг солоного свинячого стегенця
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 1 л овочевого бульйону
❯ 2 лаврові листи
❯ 4 гвоздики
❯ 4 ялівцеві ягоди
❯ 3 ст. меду
❯ 2 ст. гірчиці
❯ 500 г маринованих овочів асорті
❯ 1 ст. зерен гірчиці
❯ перець
Покроковий процес приготування окісту з овочами
Крок 1
Окіст промити. Моркву і цибулю очистити. У глибокому сотейнику окіст, цибулю і моркву залити бульйоном, додати лавровий лист, гвоздику та варити 50 хв. Окіст вийняти, бульйон зберегти.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Окіст обмазати медом та гірчицею та запікати 30 хв.
Крок 3
Відібрати 250 мл бульйону, додати насіння гірчиці. та варити 10 хв. Додати овочі, посолити та поперчити. Окіст подати з овочами полив соусом.