Перейти до вмісту
Головна » Глазований окіст з овочами

Глазований окіст з овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Глазований окіст з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 1 кг солоного свинячого стегенця
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 4 гвоздики
    ❯ 4 ялівцеві ягоди
    ❯ 3 ст. меду
    ❯ 2 ст. гірчиці
    ❯ 500 г маринованих овочів асорті
    ❯ 1 ст. зерен гірчиці
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування окісту з овочами

    Крок 1

    Окіст промити. Моркву і цибулю очистити. У глибокому сотейнику окіст, цибулю і моркву залити бульйоном, додати лавровий лист, гвоздику та варити 50 хв. Окіст вийняти, бульйон зберегти.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Окіст обмазати медом та гірчицею та запікати 30 хв.

    Крок 3

    Відібрати 250 мл бульйону, додати насіння гірчиці. та варити 10 хв. Додати овочі, посолити та поперчити. Окіст подати з овочами полив соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Глазований окіст з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *