Перейти до вмісту
Головна » Глінтвейн з журавлинним соком та цитрусовими

Глінтвейн з журавлинним соком та цитрусовими

    Глінтвейн з журавлинним соком та цитрусовими

    Рецепт “Глінтвейн з журавлинним соком та цитрусовими” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 1 години 10 хвилин

    Інгредієнти

    – 1 апельсин
    – 4 бутони гвоздики
    – 500 мл журавлинного соку
    – 1 л червоного вина
    – 1 паличка кориці
    – 4 зірочки бадьяна
    – 2 стручки кардамону
    – Цукор чи мед
    Для подачі:
    – 1 апельсин
    – 1/2 грейпфрута
    – Жменя журавлини

    Покроковий процес приготування глінтвейн з журавлинним соком

    Крок 1

    Апельсин вимити, встромити в нього бутони гвоздики. У сотейнику залити підготовлений апельсин вином
    та журавлинним соком. Додати паличку кориці, бадьян, гілочку розмарину та стручки кардамону.

    Крок 2

    Суміш нагріти, не доводячи до кипіння, і зняти з вогню. Додати цукор або мед на смак і перемішати до повного розчинення.

    Крок 3

    Накрити сотейник кришкою та укутати кухонним рушником. Дати напою настоятися прибл. 10 хв, прянощі та апельсин з гвоздикою видалити. (За бажанням апельсин нарізати дрібними скибочками та повернути у напій.)

    Крок 4

    Журавлину промити і обсушити. Апельсин та половинку грейпфрута, не очищаючи, нарізати скибочками. Підготовлені продукти закласти у гарячий напій. Накрити кришкою сотейник та кухонним рушником і дати напою настоятися 10 хв.

    Крок 5

    Готовий напій розлити по порційних келихах. Подати гарячим. За бажанням підсолодити за смаком.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Глінтвейн з журавлинним соком та цитрусовими. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *