Перейти до вмісту
Головна » Гречаник з сиром та ягодами

Гречаник з сиром та ягодами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гречаник з сиром та ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЙ
    ❯ 360 мл води
    ❯ 180 г гречаної крупи
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 2-4 ст. л. цукру
    ❯ жменю червоної смородини
    ❯ прибл. 10 ягід полуниці
    ❯ 50 г родзинок
    ❯ 400 г сиру
    ❯ 3 яйця

    Покроковий процес приготування гречаника

    Крок 1

    Воду довести до кипіння. Крупу всипати в сотейник, залити окропом, додати вершкове масло, накрити кришкою, злегка посолити та варити, зменшивши вогонь до мінімуму, 15 хв. Готову крупу зняти з вогню, надлишок води злити.

    Крок 2

    В окремому посуді сир розтерти із цукром та яйцями. Родзинки та ягоди промити, полуницю нарізати скибочками, червону смородину обірвати з гілочок.

    Крок 3

    Відварену гречку перемішати з сирною масою, додати родзинки та підготовлені ягоди. Масу добре перемішати, додати цукор до смаку.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати силіконову форму для випікання та викласти в неї сирно-гречану масу з ягодами.

    Крок 5

    Випікати виріб 30 хв і дати повністю охолонути у формі кілька хвилин. Готовий виріб перевернути на блюдо сервіровки. За бажанням подати з ягідним кулі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гречаник з сиром та ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *