Рецепт “Грудки на грилі експрес-рецепт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 соковиті курячі грудки
❯ оливкова олія
❯ 2 зубчики часнику
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування грудок на грилі
Крок 1
Часник очистити та нарізати тонкими пластинами.
Крок 2
Курячі грудки промити, обсушити, розділити по кісточці навпіл і кожну половинку розрізати по товщині на 2-3 тонкі
пластини.
Крок 3
Підготовлене м’ясо викласти у глибоку миску, додати часник, посолити, поперчити, залити невеликою кількістю олії,
перемішати та залишити при кімнатній температурі на 15 хв.
Крок 4
Гриль духовки нагріти. Купки викласти під гриль, накрити листом змащеного маслом пергаменту і запікати 8-10 хв. Один разів перевернути. Подати гарячими з картопляним пюре або легким овочевий салат.