Перейти до вмісту
Головна » Грудки на грилі експрес-рецепт

Грудки на грилі експрес-рецепт

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Грудки на грилі експрес-рецепт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 соковиті курячі грудки
    ❯ оливкова олія
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування грудок на грилі

    Крок 1

    Часник очистити та нарізати тонкими пластинами.

    Крок 2

    Курячі грудки промити, обсушити, розділити по кісточці навпіл і кожну половинку розрізати по товщині на 2-3 тонкі
    пластини.

    Крок 3

    Підготовлене м’ясо викласти у глибоку миску, додати часник, посолити, поперчити, залити невеликою кількістю олії,
    перемішати та залишити при кімнатній температурі на 15 хв.

    Крок 4

    Гриль духовки нагріти. Купки викласти під гриль, накрити листом змащеного маслом пергаменту і запікати 8-10 хв. Один разів перевернути. Подати гарячими з картопляним пюре або легким овочевий салат.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грудки на грилі експрес-рецепт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *