Перейти до вмісту
Головна » Грушевий пиріг

Грушевий пиріг

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Грушевий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 365 ккал, 4 г білків,
    18 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 пакування готового листкового тіста
    ❯ 6 твердих груш
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ терта цедра та сік 1 лимона
    ❯ 1/2 склянки цукру

    Покроковий процес приготування грушевого пирогу

    Крок 1

    Груші вимити, розрізати на четвертинки та залити лимонним соком. Вершкове масло розтопити, всипати цукор і готувати, помішуючи, до розчинення цукру. Покласти груші, цедру та гасити 7 хв. Шумівкою перекласти груші у форму для випікання. Сироп уварити до загусання і залити груші.

    Крок 2

    Тісто розкотити в коло на 4-5 см більше діаметра форми, накрити їм фрукти краю підігнути всередину форми. Випікати у духовці 25–30 хв при 200°. Готовому пирогу дати трохи охолонути у формі та перевернути на блюдо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грушевий пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *