Рецепт “Грушевий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 365 ккал, 4 г білків,
18 г жирів, 39 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 пакування готового листкового тіста
❯ 6 твердих груш
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ терта цедра та сік 1 лимона
❯ 1/2 склянки цукру
Покроковий процес приготування грушевого пирогу
Крок 1
Груші вимити, розрізати на четвертинки та залити лимонним соком. Вершкове масло розтопити, всипати цукор і готувати, помішуючи, до розчинення цукру. Покласти груші, цедру та гасити 7 хв. Шумівкою перекласти груші у форму для випікання. Сироп уварити до загусання і залити груші.
Крок 2
Тісто розкотити в коло на 4-5 см більше діаметра форми, накрити їм фрукти краю підігнути всередину форми. Випікати у духовці 25–30 хв при 200°. Готовому пирогу дати трохи охолонути у формі та перевернути на блюдо.