Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп з перловою крупою

Грибний суп з перловою крупою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Грибний суп з перловою крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 570 ккал, 36 г білків,
    22 г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    – 2 жмені сушених лісових грибів
    – 1 дрібну цибулину
    – 1 моркву очистити
    – 1/2 ст. л. топленого свинячого жиру
    – 1 л овочевого бульйону
    – 1 ч. л. сушеного майорану
    – 1/2 ч. л. меленого куміна
    – 2 бульби картоплі
    – 200 г перлової крупи

    Покроковий процес приготування грибного супу

    Крок 1

    2 жмені сушених лісових грибів ретельно промити та замочити у 200 мл холодної води на 30 хв, потім варити у тій же воді 15 хв. 1 дрібну цибулину очистити та порубати. 1 моркву очистити та нарізати дрібними кубиками.

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном нагріти 1/2 стіл. ложки топленого свинячого жиру та обсмажувати цибуля разом із морквою до напівпрозорості цибулі. Додати гриби та половину води, у якій вони варилися. Влити 1 л овочевого бульйону, довести до кипіння, приправити 1 чайну. ложкою сушеного майорану та 1/2 чайн. ложки меленого куміну.

    Крок 3

    Варити суп під кришкою на слабому вогні 10 хв. 2 бульби картоплі очистити, нарізати дрібними кубиками, додати в суп і варити ок. 12-15 хв до м’якості. За кілька хвилин до готовності супу всипати 200 г попередньо відвареної перлової крупи. Готовий суп посолити та поперчити на смак, розлити по тарілках та посипати нарізаною кільцями зеленою цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп з перловою крупою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *