Рецепт “Грибний суп з перловою крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 570 ккал, 36 г білків,
22 г жирів, 43 г вуглеводів
Інгредієнти
– 2 жмені сушених лісових грибів
– 1 дрібну цибулину
– 1 моркву очистити
– 1/2 ст. л. топленого свинячого жиру
– 1 л овочевого бульйону
– 1 ч. л. сушеного майорану
– 1/2 ч. л. меленого куміна
– 2 бульби картоплі
– 200 г перлової крупи
Покроковий процес приготування грибного супу
Крок 1
2 жмені сушених лісових грибів ретельно промити та замочити у 200 мл холодної води на 30 хв, потім варити у тій же воді 15 хв. 1 дрібну цибулину очистити та порубати. 1 моркву очистити та нарізати дрібними кубиками.
Крок 2
У каструлі з товстим дном нагріти 1/2 стіл. ложки топленого свинячого жиру та обсмажувати цибуля разом із морквою до напівпрозорості цибулі. Додати гриби та половину води, у якій вони варилися. Влити 1 л овочевого бульйону, довести до кипіння, приправити 1 чайну. ложкою сушеного майорану та 1/2 чайн. ложки меленого куміну.
Крок 3
Варити суп під кришкою на слабому вогні 10 хв. 2 бульби картоплі очистити, нарізати дрібними кубиками, додати в суп і варити ок. 12-15 хв до м’якості. За кілька хвилин до готовності супу всипати 200 г попередньо відвареної перлової крупи. Готовий суп посолити та поперчити на смак, розлити по тарілках та посипати нарізаною кільцями зеленою цибулею.