Перейти до вмісту
Головна » Хумус буряковий з натуральним йогуртом

Хумус буряковий з натуральним йогуртом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Хумус буряковий з натуральним йогуртом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 середні буряки
    ❯ 400 г консервованого нуту
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 1 ст. л. меленого куміна
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі:
    ❯ 2–3 ст. л. натурального йогурту
    ❯ обсмажене насіння куміну
    ❯ рослинна олія
    ❯ рубана зелень
    ❯ 3 ст. л. арахісу (за бажанням)

    Покроковий процес приготування хумуса бурякового

    Крок 1

    Буряк вимити, у каструлі залити холодною водою, довести до кипіння та відварити до готовності. (Або загорнути буряк у фольгу і запекти в духовці до готовності.)

    Крок 2

    Відварену (запечену) буряк повністю охолодити, очистити та нарізати невеликими шматочками.

    Крок 3

    Консервований нут відкинути на сито та дати рідини повністю стекти.

    Крок 4

    Нут і буряк подрібнити за допомогою блендера, додавши мелений кумін, трохи олії, сік лимона, сіль та перець на смак. Масу подрібнити до консистенції однорідного пюре.

    Крок 5

    Готовий хумус перекласти в посуд сервування. Подати із натуральним йогуртом і обсмаженим насінням куміну,
    збризкати рослинною олією. Арахіс добре обсмажити на сковороді без додавання жиру та прикрасити страву (за бажанням).

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хумус буряковий з натуральним йогуртом Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *