Рецепт “Хумус буряковий із часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г консервованого нуту
❯ 250 г відвареного червоного буряку
❯ 60 г тахіні
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 ст. л. кунжутної олії
❯ 2 невеликі лимони
❯ рубана м’ята
❯ рубаний кріп
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування хумусу
Крок 1
Нут відкинути на друшляк, промити та дати воді стекти. Буряк очистити та нарізати дрібними скибочками. Часник очистити та потовкти. Цедру лимонів натерти, сік віджати.
Крок 2
Нут, буряк, часник пюрировать за допомогою блендера, додавши цедру та сік лимона, тахіні та кунжутне масло. Посолити та поперчити до смаку. Масу добре збити та подати на стіл помістити хумус в холодильник. Перед
подачею посипати блюдо рубаною зеленню. Подати до хумусу житній хліб, овечий чи козячий сир.