Рецепт “Індійський суп із сочевицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 20 г білків,
7 г жирів, 41 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 500 г цвітної капусти
❯ по 2 ст. л. рослинної олії, пасти каррі та томату-пасти
❯ 200 г червоної сочевиці
❯ 750 мл овочевого бульйону
❯ 2 ст. л. рубаної кінзи
❯ натуральний йогурт
Покроковий процес приготування індійського супу
Крок 1
Цибулю, часник очистити та порубати. Капусту вимити та поділити на суцвіття. Цибулю та часник обсмажувати з пастою каррі у сотейнику на гарячій олії прибл. 5 хв.
Крок 2
Сочевицю промити, додати до сотейника з цибулею та часником, перемішати. Влити бульйон, покласти томат-пасту і варити на слабкому вогні під кришкою бл. 15 хв. Додати капусту та готувати ще 15 хв
Крок 3
Суп розлити по тарілках. У кожну порцію додати трохи йогурту та кінзи. Добре подати з індійським хлібом Наан.
Для хліба наан із 500 г борошна, 150 мл молока, 150 г йогурту, 1 яйця, 2 стіл. ложок вершкового масла, 1 чайн. ложки розпушувача замісити тісто і залишити на 3 год у теплому місці. Розділити тісто на 6 частин, тонко розкотити у формі краплі та випікати в духовці при 220 ° по 3 хв з кожного боку.