Перейти до вмісту
Головна » Індійський суп із сочевицею

Індійський суп із сочевицею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Індійський суп із сочевицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал, 20 г білків,
    7 г жирів, 41 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 500 г цвітної капусти
    ❯ по 2 ст. л. рослинної олії, пасти каррі та томату-пасти
    ❯ 200 г червоної сочевиці
    ❯ 750 мл овочевого бульйону
    ❯ 2 ст. л. рубаної кінзи
    ❯ натуральний йогурт

    Покроковий процес приготування індійського супу

    Крок 1

    Цибулю, часник очистити та порубати. Капусту вимити та поділити на суцвіття. Цибулю та часник обсмажувати з пастою каррі у сотейнику на гарячій олії прибл. 5 хв.

    Крок 2

    Сочевицю промити, додати до сотейника з цибулею та часником, перемішати. Влити бульйон, покласти томат-пасту і варити на слабкому вогні під кришкою бл. 15 хв. Додати капусту та готувати ще 15 хв

    Крок 3

    Суп розлити по тарілках. У кожну порцію додати трохи йогурту та кінзи. Добре подати з індійським хлібом Наан.

    Для хліба наан із 500 г борошна, 150 мл молока, 150 г йогурту, 1 яйця, 2 стіл. ложок вершкового масла, 1 чайн. ложки розпушувача замісити тісто і залишити на 3 год у теплому місці. Розділити тісто на 6 частин, тонко розкотити у формі краплі та випікати в духовці при 220 ° по 3 хв з кожного боку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Індійський суп із сочевицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *