Перейти до вмісту
Головна » Іспанський класичний гаспачо

Іспанський класичний гаспачо

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Іспанський класичний гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН + 2–4 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг помідорів
    ❯ 1 салатний огірок
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1/2 червоної цибулини
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. винного оцту
    ❯ 1 ч. л. дрібнокристалічної солі
    ❯ 1/2 ч. л. меленого чорного перцю
    ❯ 1/2 ч. л. меленого куміна
    ❯ 1 скибочка білого хліба без скоринки
    Для подачі:
    ❯ зелень асорті
    ❯ Зелена цибуля
    ❯ гострий перець
    ❯ салатний огірок (кубиками)
    ❯ кілька помідорів чері (скибочками)

    Покроковий процес приготування класичного гаспачо

    Крок 1

    Помідори, огірок та солодкий перець вимити та обсушити. Помідори очистити від шкірки та насіння, у перцю видалити плодоніжку. Усі підготовлені овочі викласти у чашу блендера.

    Крок 2

    Цибулину та часник очистити, посікти та додати в блендер до овочів. Покласти скибочку хліба та пюрувати до отримання гладкої маси. Додати сіль, перець, кумін, олію та винний оцет і добре збити.

    Крок 3

    Гаспачо помістити у холодильник на 2-4 год. Готовий гаспачо розлити по порційних тарілках. У кожну порцію додати нарізані огірок, гострий перець, помідори, цибуля та зелень.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Іспанський класичний гаспачо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *