Перейти до вмісту
Головна » Італійська ромова баба

Італійська ромова баба

    Італійська ромова баба

    Рецепт “Італійська ромова баба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 год.

    У 1 порції: 540 ккал, 8г білків,
    30г жирів, 52г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для тесту:
    ❯ 12 г сухих дріжджів
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 60 мл молока
    ❯ дрібка солі
    ❯ 10 г ванільного цукру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 70 г вершкового масла
    Для сиропу:
    ❯ 50 мл води
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 2 ст. л. рому
    Для крему:
    ❯ 120 г жирного сиру
    ❯ 2 ст. л. цукрової пудри
    ❯ 10 г ванільного цукру
    Для прикрас:
    ❯ цукати з апельсинової скоринки
    ❯ консервована вишня

    Покроковий процес приготування ромовой баби

    Крок 1

    Для опари дріжджі розім’яти з 1 ч. л. борошна та 1 ч. л. цукру, влити тепле молоко і дати підійти 15 хв

    Крок 2

    Масло розтопити та дати трохи охолонути. У глибокій мисці борошно, що залишилося, і цукор перемішати, додати щіпку солі, ванільний цукор, вбити яйце. Влити опару, розтоплену олію та вимісити еластичне тісто. Миску накрити тканинною серветкою і залишити підходити в теплому місці без протягів 1 год. Тісто має збільшитися в обсязі вдвічі. Тісто розкласти за змащеними жиром формами та дати йому підійти ще 20-35 хв. Випікати 20 хв при 180 °

    Крок 3

    З води, цукру та рому приготувати сироп і просочити їм охололі вироби. Для крему сир розтерти із пудрою та ванільним цукром. Ромові баби подати з кремом, прикрасивши цукатами та вишнею.

    Сьогодні ми дізналися як готується Італійська ромова баба. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *