Перейти до вмісту
Головна » Качка в апельсинах зі скоринкою

Качка в апельсинах зі скоринкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Качка в апельсинах зі скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години
    У 1 порції: 1610 ккал, 90 г білків,
    118 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 качка (прибл. 3 кг)
    ❯ кмин
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 3 яблука
    ❯ 4 цибулини
    ❯ 1 ст. л. меду
    ❯ 1 ст. л. апельсинового джему
    ❯ сік 1 апельсину
    ❯ 200 мл сухого білого вина
    ❯ 100 мл курячого бульйону
    ❯ 2 апельсини

    Покроковий процес приготування качки в апельсинах

    Крок 1

    Качку вимити та обсушити. Зовні та всередині натерти кмином, сіллю та чорним перцем. Очищені цибулини та яблука без серцевини нарізати четвертинками. Птаха нафарширувати половиною яблук та цибулі. Мед змішати з джемом і розвести апельсиновим соком. Намастити цією сумішшю качку і маринувати у холодильнику 2 год.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 130 °. Качку помістити в жароміцну форму, обкласти яблуками та цибулею, полити вином і запікати 3 години, підливаючи кожні пів години трохи бульйону. Збільшити нагрівання до 180°, швидко полити птицю
    у формі рідиною, додати нарізані скибочками апельсини та продовжувати запікати до утворення засмаженої скоринки

    Крок 3

    Соус, що утворився при запіканні птахів, процідити. Подати качку на підігрітому блюді, полив соусом і прикрасивши скибочками апельсинів.

    Сьогодні ми дізналися як готується Качка в апельсинах зі скоринкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *