Рецепт “Каннеллоні з цибулі-порею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 4 стебла цибулі-порею
❯ 200 г сирокопченої або в’яленої грудинки (або тонкі скибочки бекону)
❯ 150 г тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
❯ сода
Покроковий процес приготування каннеллоні
Крок 1
Лук-порей очистити та промити під проточною водою. Кожне стебло нарізати шматочками завдовжки прибл. 8 см
та повторно промити в теплій воді із содою. Підготовлену цибулю варити у киплячій підсоленій воді 15 хв.
Крок 2
Відварену цибулю акуратно за допомогою шумівки викласти на сито, дати йому повністю охолонути, стебла
обсушити. Грудинку нарізати тонкими довгими смужками завширшки трохи більше 4 см.
Крок 3
Духовку нагріти до 200 °. Форму для запікання змастити олією. Кожен шматочок цибулі обгорнути смужкою шинки
та запікати цибулю 15 хв, посипати сиром і дати розплавитися. Подати із соусом.