Перейти до вмісту
Головна » Каннеллоні з цибулі-порею

Каннеллоні з цибулі-порею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каннеллоні з цибулі-порею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 4 стебла цибулі-порею
    ❯ 200 г сирокопченої або в’яленої грудинки (або тонкі скибочки бекону)
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    ❯ сода

    Покроковий процес приготування каннеллоні

    Крок 1

    Лук-порей очистити та промити під проточною водою. Кожне стебло нарізати шматочками завдовжки прибл. 8 см
    та повторно промити в теплій воді із содою. Підготовлену цибулю варити у киплячій підсоленій воді 15 хв.

    Крок 2

    Відварену цибулю акуратно за допомогою шумівки викласти на сито, дати йому повністю охолонути, стебла
    обсушити. Грудинку нарізати тонкими довгими смужками завширшки трохи більше 4 см.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Форму для запікання змастити олією. Кожен шматочок цибулі обгорнути смужкою шинки
    та запікати цибулю 15 хв, посипати сиром і дати розплавитися. Подати із соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні з цибулі-порею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *