Перейти до вмісту
Головна » Террін з цибулею-пореєм

Террін з цибулею-пореєм

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Террін з цибулею-пореєм” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 3 стебла цибулі-порею
    ❯ 3 стручки солодкого перцю різного кольору
    ❯ жменя спаржевої квасолі
    ❯ 300 г відвареної мови або вареної шинки
    ❯ 250 г відвареного курячого філе
    ❯ 350 мл овочевого бульйону
    ❯ 1 ч. л. агар-агара
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рерріну з цибулею-пореєм

    Крок 1

    Солодкий перець вимити, обсушити та запікати в духовці при 180 °, поки шкірка не потемніє. Запечений перець перекласти в поліетиленовий пакет, дати йому охолонути та очистити від шкірки. Насіння видалити, м’якуш нарізати широкими смужками.

    Крок 2

    Лук-порей ретельно промити та варити в киплячій підсоленій воді до м’якості. В окремому посуді у підсоленій воді відварити квасоля. Мова та філе нарізати довгими тонкими брусочками.

    Крок 3

    Підготувати форму для кексу і вистелити її харчовою плівкою. Стебла відвареної цибулі-порею розібрати вздовж навпіл на довгі широкі смужки. Занадто вузькі смужки відкласти, широкими вислати форму так, щоб краї листя звисали за її борти.

    Крок 4

    У підготовлену форму викласти шарами філе, нарізаною солодкий перець, відварену квасолю та відкладений лук-порей. Шари добре посолити та поперчити.

    Крок 5

    Бульйон нагріти, додати сіль і перець на смак, додати у бульйон агар-агар і варити 1 хв. Суміш зняти з вогню та залити виріб. Листя порея акуратно загорнути на продукти та дати виробу повністю охолонути та затвердіти. Подати, нарізавши скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Террін з цибулею-пореєм. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *