Перейти до вмісту
Головна » Капустяні конвертики з сиром

Капустяні конвертики з сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Капустяні конвертики з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 23 г білків,
    9 г жирів, 7 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 середній качан молодої білокачанної капусти
    ❯ 500 г сиру
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯ 2–3 зубчики часнику
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 пучок кропу

    Покроковий процес приготування капустяних конвертиків

    Крок 1

    Качан вимити, розібрати на листя, занурити їх у киплячу підсолену воду та варити 3 хв. Листя сполоснути холодною водою та обсушити. Кріп вимити, обсушити і дрібно порубати.

    Крок 2

    Часник очистити та подрібнити. Сир протерти через сито, з’єднати з 1 стіл. ложкою розм’якшеного вершкового масла, цукром, рубаним кропом, часником, жовтком, посолити за смаком та ретельно перемішати.

    Крок 3

    На середину кожного бланшованого листка капусти викласти по 2 столи. ложки сирної начинки. Листя згорнути трикутниками

    Крок 4

    На сковороді на вершковому маслі, що залишилося, на середньому вогні обсмажувати конвертики з начинкою по 5 хв з кожною сторони

    Для того, щоб підвищити поживність страви, а також надати їй нових смакових відтінків, додайте в сирну начинку жменьку рубаних волоських горіхів чи фундука.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Капустяні конвертики з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *