Рецепт “Картопляна запіканка з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 24 г білків,
11 г жирів, 31 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г картоплі
❯ сіль
❯ мелений кмин
❯ 400 г овочевого асорті (броколі, помідори, зелена цибуля)
❯ 1 очищений зубчик часнику
❯ 200 г вареної шинки
❯ 2 яйця
❯ 3 яєчні білки
Покроковий процес приготування картопляної запіканки
Крок 1
Картоплю очистити та нарізати кружальцями. Варити в окропі підсоленій воді 20 хв. Овочі, що залишилися, вимити. Броколі розділити на суцвіття. Помідори нарізати кружальцями, зелену цибулю – кільцями, часник – пластинами,
шинку – кубиками. Яйця збовтати з білками, сіллю та перцем.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. У глибоку форму для запікання викласти половину кухлів картоплі, зверху – свіжі овочі,
шинку і кружки, що залишилися картоплі. Залити яєчною сумішшю та запікати 20 хв. Перед подачею добре прикрасити блюдо нарізаною кільцями зеленою цибулею.