Перейти до вмісту
Головна » Картопляна запіканка з шинкою

Картопляна запіканка з шинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Картопляна запіканка з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал, 24 г білків,
    11 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г картоплі
    ❯ сіль
    ❯ мелений кмин
    ❯ 400 г овочевого асорті (броколі, помідори, зелена цибуля)
    ❯ 1 очищений зубчик часнику
    ❯ 200 г вареної шинки
    ❯ 2 яйця
    ❯ 3 яєчні білки

    Покроковий процес приготування картопляної запіканки

    Крок 1

    Картоплю очистити та нарізати кружальцями. Варити в окропі підсоленій воді 20 хв. Овочі, що залишилися, вимити. Броколі розділити на суцвіття. Помідори нарізати кружальцями, зелену цибулю – кільцями, часник – пластинами,
    шинку – кубиками. Яйця збовтати з білками, сіллю та перцем.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. У глибоку форму для запікання викласти половину кухлів картоплі, зверху – свіжі овочі,
    шинку і кружки, що залишилися картоплі. Залити яєчною сумішшю та запікати 20 хв. Перед подачею добре прикрасити блюдо нарізаною кільцями зеленою цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як готується Картопляна запіканка з шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *