Перейти до вмісту
Головна » Кавуново-томатний гаспачо

Кавуново-томатний гаспачо

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кавуново-томатний гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 600 г м’якоті кавуна без кісточок
    ❯ 3 помідори
    ❯ 1/2 стручка солодкого перцю
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 1 цибулина шалот
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. соку лайма
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для рикоти:
    ❯ 200 г рикоти
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 6 листків базиліка
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі та прикраси:
    ❯ нарізані кубиками солодкий перець, огірок, помідор
    ❯ тонкі скибочки кавуна

    Покроковий процес приготування кавуново-томатного гаспачо

    Крок 1

    Помідори та перець вимити та обсушити, у перцю видалити плодоніжки, помідори очистити від шкірки та насіння.
    Цибулину очистити та порубати. Кавун та підготовлені овочі подрібнити за допомогою блендера, додавши сік лайма та олію. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 2

    Рикоту розім’яти з олією, поперчити та посолити. Базилік посікти та підмішати до рикоти. Гаспачо розлити по порційних чашках. У кожну порцію додати трохи рикоти та нарізані овочі. Прикрасити скибочками кавун.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кавуново-томатний гаспачо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *