Перейти до вмісту
Головна » Клафуті з вишнею

Клафуті з вишнею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Клафуті з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г вишні
    ❯ 2 яйця
    ❯ 75 г цукру + для посипання форми
    ❯ 25 г меленого мигдалю
    ❯ 30 г крохмалю
    ❯ 125 г молока
    ❯ 125 г сметани
    ❯ 1 стручок ванілі
    ❯ 10 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ цукрова пудра для подачі

    Покроковий процес приготування клафуті з вишнею

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Порційні форми для випікання (4 шт.) змастити олією і густо присипати цукром. Ягоди вимити та обсушити, видалити кісточки, за бажанням кожну ягоду розрізати навпіл.

    Крок 2

    У глибокій мисці яйця розтерти з крохмалем та цукром добіла, додати мелений мигдаль. Стручок ванілі розламати вздовж навпіл і вискребити насіння у яєчну масу. Перемішуючи, влити тонким струмком молоко, додати сметану
    і щіпку солі.

    Крок 3

    Тісто розлити за підготовленими формами та викласти в них ягоди, трохи втискаючи кожну. (Розрізані ягоди укласти
    шкіркою вниз.) Випікати вироби 30 хв. Готові клафуті посипати цукровою пудрою. Подати охолодженими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Клафуті з вишнею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *