Рецепт “Кокосові цукерки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 110 ккал, 1 г білків,
8 г жирів, 8 г вуглеводів
Інгредієнти
На 40 шт.:
❯ 150 г цукрової пудри
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 80 г розтопленого білого шоколаду
❯ 80 г викривленого кокосового печива
❯ 150 г розтопленого вершкового масла
❯ 120 г меленого мигдалю
❯ 125 г кокосової стружки
Покроковий процес приготування кокосових цукерок
Крок 1
Змішати всі інгредієнти, крім кокосової стружки. Деко вислати папером для випікання і посипати 1/3 кокосової стружки. Викласти масу на лист рівним шаром товщиною бл. 1-1,5 см та прибрати в холодильник на 1 год.
Крок 2
Гострим ножем розрізати затверділу масу на кубики та обваляти їх у решті кокосової стружки.