Перейти до вмісту
Головна » Конфітюр з ревеню

Конфітюр з ревеню

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Конфітюр з ревеню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 БАНОЧКИ ПО 250 Г
    ❯ 1,1 кг ревеню
    ❯ 900 г цукру
    ❯ 2 ст. л. гранатового сиропу
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ 2 стручки ванілі

    Покроковий процес приготування конфітюра з ревеню

    Крок 1

    Стручки ванілі розкрити кінчиком ножа. Ревень вимити, обсушити, очистити та нарізати. Підготовлений ревінь покласти в миску для варіння варення, присипати цукром, збризкати соком лимона, додати ваніль і перемішати. Дати ревеню настоятися при кімнатній температурі прибл. 2 год, час від часу помішуючи.

    Крок 2

    Варити на повільному вогні, помішуючи, 20 хв. Збільшити вогонь і варити ще 10 хв, поки почне густіти. (Конфітюр готовий, якщо на холодній тарілці краплі не розтікаються.) Стручки ванілі видалити та влити гранатовий сироп.

    Крок 3

    Конфітюр розлити за підготовленими банками і герметично закупорити. Зберігати у сухому прохолодному місці.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Конфітюр з ревеню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *