Рецепт “Короп запечений у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 690 ккал, 70 г білків,
31 г жирів, 36 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 короп (прибл. 1,5–2 кг)
❯ за 1 ст. л. вершкового та рослинної олії
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1 цибулина
❯ 1 очищений від насіння перець чилі
❯ 1 помідор
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 ч. л. насіння кмину
❯ 1 лимон
Покроковий процес приготування коропа у фользі
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Рибу очистити від луски, випатрати, відрізати голову, хвіст та плавники. Вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Помідори вимити та нарізати кубиками. Цибуля та часник очистити. Цибулю нарізати
півкільцями, часник – пластинами, перець чилі – смужками.
Крок 2
Фольгу змастити рослинною олією. Черевце коропа заповнити овочами та вершковим маслом. Рибу посипати кмином, загорнути у фольгу та запікати 35–45 хв