Перейти до вмісту
Головна » Котлети курячі із зеленою олією

Котлети курячі із зеленою олією

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Котлети курячі із зеленою олією” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 12 виробів:
    ❯ 6 курячих грудок (бл. 700 г)
    ❯ по 7 гілочок кропу та петрушки (порубати)
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 125 г борошна
    ❯ 3 яйця
    ❯ 300 г білого хліба без скоринки
    ❯ 500 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування котлет курячіх

    Крок 1

    Вершкове масло розм’якшити та перемішати з кропом та петрушкою. Додати сік лимона, посолити, поперчити, сформувати з маси ковбаску товщиною бл. 3 см, загорнути у харчову плівку та помістити в морозильну камеру на 30хв.

    Крок 2

    Кожну курячу грудку розділити поперек навпіл. По поперечному розрізі зробити глибокі надрізи, не прорізаючи грудку остаточно. Олійну масу нарізати шматочками та покласти по одному у кожну м’ясну заготівлю. Заготівлі помістити у холодильник на 15 хв.

    Крок 3

    Хліб скришити та викласти в глибоку широку миску. Борошно насипати рівним шаром на плоску тарілку. Яйця розбалтати. М’ясні заготівлі обваляти в муці, вмочити в яйце і запанувати у хлібній крихті. Повторно вмочити в яйце, запанувати в крихті та помістити в морозильну камеру на 15 хв.

    Крок 4

    У сотейнику довести до кипіння рослинну олію та обсмажувати вироби, часто перевертаючи, до золотистого кольору з усіх боків (бл. 5 хв). Обсмажені вироби перекласти на лист та запікати у духовці 15–17 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети курячі із зеленою олією. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *