Перейти до вмісту
Головна » Котлети по-азійськи з імбирним соусом

Котлети по-азійськи з імбирним соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Котлети по-азійськи з імбирним соусом в обгортці з рисового паперу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 620 ккал, 27 г білків,
    26 г жирів, 66 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 упаковка (150 г) тонкої рисової локшини
    ❯ шматочок свіжого кореня імбиру (бл. 5 см)
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 400 г рубаної свинини
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 50 мл соусу чилі
    ❯ 8 аркушів рисового паперу
    ❯ 7 гілочок кінзи
    Для соусу:
    ❯ 6 гілочок кінзи
    ❯ 4 стручки перцю чилі
    ❯ 2 ст. л. коричневого цукру
    ❯ 60 мл соку лайма
    ❯ 2 ч. л. рибного соусу

    Покроковий процес приготування котлет по-азійськи

    Крок 1

    Приготувати соус. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Стручки перцю чилі вимити та, очистивши від насіння, дрібно нарізати. У миску налити сік лайма, додати цукор і перемішувати, поки він не розчиниться. Додати рибний соус, половину рубаної зелені та перець чилі, перемішати.

    Крок 2

    Рисову локшину замочити у гарячій воді на 3 хв, щоб вона розм’якла. Імбир очистити та натерти на дрібній тертці. Часник очистити та порубати. М’ясо обсмажувати на 1 стіл. ложці олії бл. 10-15 хв до розсипчастості. Додати імбир, часник і готувати, помішуючи, 2 хв. Влити соус чилі та готувати на слабкому вогні 5 хв. Зняти з вогню, підмішати рисову локшину і зелень, що залишилася.

    Крок 3

    Кожен аркуш рисового паперу змочити теплою водою, щоб він пом’якшився. М’ясну масу розділити на вісім порцій, загорнути в рисовий папір і обсмажувати на маслі, що залишилося. до золотистого кольору. Подати із соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети по-азійськи з імбирним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *