Перейти до вмісту
Головна » Крамбль з малиною та ожиною

Крамбль з малиною та ожиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Крамбль з малиною та ожиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 400 г малини
    ❯ 200 г чорниці
    ❯ 200 г ожини
    ❯ 140 г борошна
    ❯ 140 г мелених горіхів
    ❯ 140 г вершкового масла + для змащування форми
    ❯ 140 г цукру

    Покроковий процес приготування крамбля

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Форму змастити олією.

    Крок 2

    Олію порубати та розім’яти руками з горіхами, борошном і цукром в дрібну крихту.

    Крок 3

    Ягоди промити, обсушити, викласти у підготовлену форму, накрити шаром крихітної маси, акуратно розрівняти та випікати виріб 30 хв. Готовий крамбль подати теплим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крамбль з малиною та ожиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *