Рецепт “Кростіні з моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 8 ВИРОБІВ:
❯ 1 тонкий багет
❯ 1 зубок часнику
❯ 150 г моцарели
❯ 1 пучок молодої редиски
❯ 4–5 помідорів чері
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
❯ рубана зелень
Покроковий процес приготування кростінів
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Багет нарізати тонкими скибочками та злегка підсушити їх у духовці. Зубок часнику очистити, розрізати навпіл і натерти їм підсушені скибочки хліба.
Крок 2
У чашці 2 ст. л. рослинної олії злегка посолити, розбовтати та збризкати сумішшю хліб.
Крок 3
Моцарелу нарізати невеликими скибочками. Редиску вимити та обсушити, бадилля видалити, редис нарізати
тонкими кружальцями. Помідори нарізати тонкими кружальцями.
Крок 4
На скибочки хліба викласти редис і помідори та збризкати овочі рослинною олією, добре посолити та поперчити. Викласти до овочів нарізану моцарелу. За бажанням доповнити рубаною зеленню.