Перейти до вмісту
Головна » Кростіні з моцарелою

Кростіні з моцарелою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кростіні з моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 ВИРОБІВ:
    ❯ 1 тонкий багет
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 150 г моцарели
    ❯ 1 пучок молодої редиски
    ❯ 4–5 помідорів чері
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рубана зелень

    Покроковий процес приготування кростінів

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Багет нарізати тонкими скибочками та злегка підсушити їх у духовці. Зубок часнику очистити, розрізати навпіл і натерти їм підсушені скибочки хліба.

    Крок 2

    У чашці 2 ст. л. рослинної олії злегка посолити, розбовтати та збризкати сумішшю хліб.

    Крок 3

    Моцарелу нарізати невеликими скибочками. Редиску вимити та обсушити, бадилля видалити, редис нарізати
    тонкими кружальцями. Помідори нарізати тонкими кружальцями.

    Крок 4

    На скибочки хліба викласти редис і помідори та збризкати овочі рослинною олією, добре посолити та поперчити. Викласти до овочів нарізану моцарелу. За бажанням доповнити рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кростіні з моцарелою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *