Рецепт “Кростіні з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 8 ВИРОБІВ:
❯ 1 багет
❯ 150 г жирного сиру
❯ 2 ст. л. тертого сиру
❯ 1–2 ст. л. жирних вершків
❯ сіль
❯ перець
❯ в’ялені помідори в олії
❯ 1 пучок базиліка
Покроковий процес приготування кростінів з сиром
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Багет нарізати тонкими скибочками та злегка підсушити в духовці. Відібрати 1-2 ст. л. олії з-під помідорів і збризкати їм підсушені скибочки хліба.
Крок 2
Сир добре розім’яти вилкою, посолити та поперчити. Якщо сир надто сухий, влити в нього 1-2 ст. л. жирних вершків або додати масло з-під помідорів. Сир перемішати з тертим сиром, повторно розім’яти та викласти на скибочки хліба.
Крок 3
Помідори вийняти з олії, при необхідності нарізати половинками та викласти на сир.
Крок 4
Базилік промити, перебрати та обсушити, листочки з гілочок обірвати. Кростіні з сиром і помідорами прикрасити листочками базиліка.