Рецепт “Кростіні з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 8 ВИРОБІВ:
❯ 1 багет
❯ 16 перепелиних яєць
❯ 1 великий плід авокадо
❯ сік 1/2 лимона
❯ 1 пучок базиліка
❯ рослинна олія
❯ кілька гілочок базиліка
❯ 1–2 гілочки чебрецю
❯ сіль
❯ перець
❯ кунжут (за бажанням)
Покроковий процес приготування кростінів
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Багет нарізати тонкими скибочками та злегка підсушити в духовці. Підсушені скибочки хліба збризкати маслом.
Крок 2
Базилік і чебрець промити, перебрати та обсушити, листочки з гілочок обірвати. Авокадо вимити та обсушити, плід розрізати навпіл, кісточку видалити, м’якуш очистити, нарізати тонкими скибочками.
Крок 3
На хліб викласти скибочки авокадо і збризкати його соком лимона. На кожен виріб покласти 1–3 листочки базиліка.
Крок 4
На сковороді на невеликій кількості олії підсмажити порційні яєчні-глазуньі, посолити, поперчити та трохи охолодити. Очі викласти на кростіні з авокадо і базиліком. За бажанням посипати кунжутом і листочками чебрецю.