Перейти до вмісту
Головна » Кростіні з яйцем

Кростіні з яйцем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кростіні з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 ВИРОБІВ:
    ❯ 1 багет
    ❯ 16 перепелиних яєць
    ❯ 1 великий плід авокадо
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ рослинна олія
    ❯ кілька гілочок базиліка
    ❯ 1–2 гілочки чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ кунжут (за бажанням)

    Покроковий процес приготування кростінів

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Багет нарізати тонкими скибочками та злегка підсушити в духовці. Підсушені скибочки хліба збризкати маслом.

    Крок 2

    Базилік і чебрець промити, перебрати та обсушити, листочки з гілочок обірвати. Авокадо вимити та обсушити, плід розрізати навпіл, кісточку видалити, м’якуш очистити, нарізати тонкими скибочками.

    Крок 3

    На хліб викласти скибочки авокадо і збризкати його соком лимона. На кожен виріб покласти 1–3 листочки базиліка.

    Крок 4

    На сковороді на невеликій кількості олії підсмажити порційні яєчні-глазуньі, посолити, поперчити та трохи охолодити. Очі викласти на кростіні з авокадо і базиліком. За бажанням посипати кунжутом і листочками чебрецю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кростіні з яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *