Перейти до вмісту
Головна » Крильця Буффало

Крильця Буффало

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Крильця Буффало” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г курячих крилець
    ❯ 1/4 ч. л. свіжомеленої суміші перців
    ❯ 1/2 ч. л. меленої паприки
    ❯ сіль
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ч. л. рослинної олії
    Для соусу “Буффало”:
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 3 ст. л. гострого томатного соусу
    ❯ 1,5 ст. л. цукру
    ❯ 1 зубок часнику • сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування крильців Буффало

    Крок 1

    Крильця вимити та обсушити, кожне розрізати за суглобом, останні фаланги видалити. Часник очистити і дрібно посікти.

    Крок 2

    Підготовлені крильця у мисці присипати паприкою, часником, посолити, поперчити, додати олію і добре перемішати.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Викласти крильця у вистелену пергаментом форму та запікати 30–35 хвилин.

    Крок 4

    Приготувати соус. Часник очистити та стовкти у ступці. У невеликому посуді на повільному вогні розтопити вершкове масло, додати цукор і дати йому повністю розчинитись.

    Крок 5

    Додати до олії з цукром томатний соус та часник, приправити гострим перцем і добре перемішати. Суміш довести
    до кипіння та зняти з вогню.

    Крок 6

    Готові курячі крильця перекласти в глибоку миску і полити гарячим соусом. Подати зі свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крильця Буффало. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *