Рецепт “Крильця Буффало” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 500 г курячих крилець
❯ 1/4 ч. л. свіжомеленої суміші перців
❯ 1/2 ч. л. меленої паприки
❯ сіль
❯ 1 зубок часнику
❯ 2 ч. л. рослинної олії
Для соусу “Буффало”:
❯ 40 г вершкового масла
❯ 3 ст. л. гострого томатного соусу
❯ 1,5 ст. л. цукру
❯ 1 зубок часнику • сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування крильців Буффало
Крок 1
Крильця вимити та обсушити, кожне розрізати за суглобом, останні фаланги видалити. Часник очистити і дрібно посікти.
Крок 2
Підготовлені крильця у мисці присипати паприкою, часником, посолити, поперчити, додати олію і добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 200 °. Викласти крильця у вистелену пергаментом форму та запікати 30–35 хвилин.
Крок 4
Приготувати соус. Часник очистити та стовкти у ступці. У невеликому посуді на повільному вогні розтопити вершкове масло, додати цукор і дати йому повністю розчинитись.
Крок 5
Додати до олії з цукром томатний соус та часник, приправити гострим перцем і добре перемішати. Суміш довести
до кипіння та зняти з вогню.
Крок 6
Готові курячі крильця перекласти в глибоку миску і полити гарячим соусом. Подати зі свіжою зеленню.