Рецепт “Крильця мариновані в меду” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 ПОРЦІЙ:
❯ 500 г курячих крилець
❯ 70 мл рідкого меду
❯ 120 мл соєвого соусу
❯ 1/2 ч. л. сушеного часнику
❯ 2 ст. л. гострого кетчупу
❯ 2 ст. л. кунжуту
Покроковий процес приготування крилець в меду
Крок 1
Крильця промити, обсушити та викласти в глибоку форму для запікання. Мед з’єднати з соусом, часником та кетчупом, полити крильця та перемішати. Накрити форму харчової плівкою та маринувати крильця у холодильнику 1 год.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Форму з крильцями вийняти з холодильника і залишити при кімнатній температурі на 15 хв.
Крок 3
Крильця посипати кунжутом, повторно перемішати та запікати 20 хв. Подати гарячими, не перекладаючи в інший посуд