Перейти до вмісту
Головна » Крильця мариновані в меду

Крильця мариновані в меду

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Крильця мариновані в меду” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 500 г курячих крилець
    ❯ 70 мл рідкого меду
    ❯ 120 мл соєвого соусу
    ❯ 1/2 ч. л. сушеного часнику
    ❯ 2 ст. л. гострого кетчупу
    ❯ 2 ст. л. кунжуту

    Покроковий процес приготування крилець в меду

    Крок 1

    Крильця промити, обсушити та викласти в глибоку форму для запікання. Мед з’єднати з соусом, часником та кетчупом, полити крильця та перемішати. Накрити форму харчової плівкою та маринувати крильця у холодильнику 1 год.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Форму з крильцями вийняти з холодильника і залишити при кімнатній температурі на 15 хв.

    Крок 3

    Крильця посипати кунжутом, повторно перемішати та запікати 20 хв. Подати гарячими, не перекладаючи в інший посуд

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крильця мариновані в меду. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *