Рецепт “Кукурудзяний крем-суп з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 67
Білки 3
Жири 3
Вуглеводи 8
Інгредієнти
– 200 г кукурудзяних зерен
– 300 г (або 2 шт) картоплі
– 80 г (або 1 шт) цибулі
– 300 г (або 1 шт) кабачка
– 150 мл вершків 10%
– 50 г твердого натертого сиру
– спеції та сіль на смак
– креветки/мідії на смак ~50 г на порцію
– зелень на смак
Покроковий процес приготування супу пюре з креветками
Крок 1
Дрібно наріжте цибулю.
Крок 2
Потім наріжте картопля та кабачок кубиками
Крок 3
Обсмажте цибулю з маслом у сотейнику 2-3 хвилини. Додати 500-550 мл кип’яченої води та картопля. Відваріть до напівготовності 5-7 хвилин
Крок 4
Додайте кабачок і варіть 7-10 хвилин, поки він не стане м’яким.
Крок 5
Поки вариться кабачок, поставте воду для креветок, варіть їх доки не спливуть. У суп ми додамо їх наприкінці при подачі
Крок 6
Додайте в суп кукурудзу, вершки та спеції, доведіть до кипіння
Крок 7
Зніміть з вогню, додайте в суп натертий сир і збийте блендером до
однорідності 2 хвилини. Посипте зверху меленим перцем.