Перейти до вмісту
Головна » Кукурудзяний крем-суп з креветками

Кукурудзяний крем-суп з креветками

    Кукурудзяний крем-суп з креветками

    Рецепт “Кукурудзяний крем-суп з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Калорії 67

    Білки 3

    Жири 3

    Вуглеводи 8

    Інгредієнти

    – 200 г кукурудзяних зерен
    – 300 г (або 2 шт) картоплі
    – 80 г (або 1 шт) цибулі
    – 300 г (або 1 шт) кабачка
    – 150 мл вершків 10%
    – 50 г твердого натертого сиру
    – спеції та сіль на смак
    – креветки/мідії на смак ~50 г на порцію
    – зелень на смак

    Покроковий процес приготування супу пюре з креветками
    Кукурудзяний крем-суп з креветками1

    Крок 1

    Дрібно наріжте цибулю.

    Кукурудзяний крем-суп з креветками2

    Крок 2

    Потім наріжте картопля та кабачок кубиками

    Кукурудзяний крем-суп з креветками3

    Крок 3

    Обсмажте цибулю з маслом у сотейнику 2-3 хвилини. Додати 500-550 мл кип’яченої води та картопля. Відваріть до напівготовності 5-7 хвилин

    Кукурудзяний крем-суп з креветками4

    Крок 4

    Додайте кабачок і варіть 7-10 хвилин, поки він не стане м’яким.

    Кукурудзяний крем-суп з креветками5

    Крок 5

    Поки вариться кабачок, поставте воду для креветок, варіть їх доки не спливуть. У суп ми додамо їх наприкінці при подачі

    Кукурудзяний крем-суп з креветками6

    Крок 6

    Додайте в суп кукурудзу, вершки та спеції, доведіть до кипіння

    Кукурудзяний крем-суп з креветками7

    Крок 7

    Зніміть з вогню, додайте в суп натертий сир і збийте блендером до
    однорідності 2 хвилини. Посипте зверху меленим перцем.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кукурудзяний крем-суп з креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *