Рецепт “Курячі крильця по-китайськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Курячі крила 1 кг
– Соєвий соус (темний) 2 ст.л.
– Яйце 1 шт
– Крохмаль (кукурудзяний) 1 ст.л.
– Борошно 1 ст.л.
– Вода 2 ст.л.
– Кріп-пучок
– Чорний перець 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Сухий часник 1 ч. л.
– Зелена цибуля
– Кунжутні насіння
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування курячих крилець
Крок 1
На крильцях робимо невеликі надрізи. Додаємо соєвий соус, яйце, сушений часник, чилі, чорний перець та сіль. Все добре перемішуємо. Додаємо трохи води, крохмаль та борошно. Знову добре перемішуємо.
Крок 2
Наливаємо в сковороду багато олії, приблизно півлітра. Масло сильно нагріваємо та зменшуємо вогонь до середнього. Починаємо смажити крила. Смажимо близько 5 хвилин із кожного боку. Готові крильця викладаємо на серветку.