Перейти до вмісту
Головна » Курячі крильця по-китайськи

Курячі крильця по-китайськи

    Курячі крильця по-китайськи

    Рецепт “Курячі крильця по-китайськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Курячі крила 1 кг
    – Соєвий соус (темний) 2 ст.л.
    – Яйце 1 шт
    – Крохмаль (кукурудзяний) 1 ст.л.
    – Борошно 1 ст.л.
    – Вода 2 ст.л.
    – Кріп-пучок
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Чилі 0,5 ч. л.
    – Сухий часник 1 ч. л.
    – Зелена цибуля
    – Кунжутні насіння
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування курячих крилець
    Курячі крильця по-китайськи1

    Крок 1

    На крильцях робимо невеликі надрізи. Додаємо соєвий соус, яйце, сушений часник, чилі, чорний перець та сіль. Все добре перемішуємо. Додаємо трохи води, крохмаль та борошно. Знову добре перемішуємо.

    Курячі крильця по-китайськи2

    Крок 2

    Наливаємо в сковороду багато олії, приблизно півлітра. Масло сильно нагріваємо та зменшуємо вогонь до середнього. Починаємо смажити крила. Смажимо близько 5 хвилин із кожного боку. Готові крильця викладаємо на серветку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі крильця по-китайськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *