Перейти до вмісту
Головна » Курячі крильця в меду

Курячі крильця в меду

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі крильця в меду з чебрецем і перцем чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 32 г білків,
    36 г жирів, 4 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 16 курячих крилець
    ❯ 1 ч. л. подрібненого перцю чилі (сушеного)
    ❯ 1 ч. л. сушеного чебрецю
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. меду
    ❯ 80 мл соку лайма чи лимона
    ❯ 50 мл білого рому
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування курячіх крилець в меду

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Крильця вимити та добре обсушити паперовий рушник. Натерти сушеним чебрецем і перцем чилі, змастити рослинною олією. Викласти крильця на вистелений папером для випікання лист, накрити ще одним листом паперу для випікання та запікати бл. 35-45 хв до м’якості. (Під час запікання крильця змащувати рослинною олією.

    Крок 2

    Для маринаду змішати мед, сік лимона і ром, посолити до смаку. Крильця ще гарячими залити медовим маринадом
    та залишити при кімнатній температурі на 25 хв.

    Крок 3

    Крильця в маринаді покласти на гриль і запікати прибл. 8-10 хв до освіти карамельної скоринки. Подати, посипавши рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі крильця в меду. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *