Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки з айвою

Курячі ніжки з айвою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі ніжки з айвою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 6 курячих ніжок
    ❯ 3–4 плоди айви
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ 50 мл рослинної вершкового масла
    ❯ 1 стручок гострого червоного перцю
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелена суміш перців

    Покроковий процес приготування курячіх ніжок

    Крок 1

    Айву вимити, обсушити та нарізати скибочками, видаляючи серцевини. Нарізану айву відразу збризкати соком лимона. Стручок гострого перцю вимити та обсушити.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 200 °. Курячі ніжки промити та обсушити, натерти сіллю та перцем. У жароміцній формі нагріти олію, покласти стручок перцю та обсмажувати кілька хвилин. Викласти в гарячу олію айву зрізом вниз та готувати 8–12 хв. Айву перевернути, м’якоть плодів злегка посолити та готувати ще прибл. 5 хв. Готову айву перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    У форму, де обсмажувалась айва, викласти курячі ніжки. Стручок гострого перцю видалити, ніжки полити жиром, що зібрався у формі. Курячі ніжки запікати у духовці до готовності.

    Крок 4

    Наприкінці приготування викласти до курячих ніжок обсмажену айву та добре прогріти. Страву подати гарячою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки з айвою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *