Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки з морквою

Курячі ніжки з морквою

    Курячі ніжки з морквою

    Рецепт “Курячі ніжки з морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 8 курячих гомілок
    – 2 зубчики часнику
    – 3 гілочки розмарину
    – цедра 1 лимона
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 2 цибулини
    – 8 маленьких морквин
    – 1 ч. л. цукрового піску
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування курячіх ніжок

    Крок 1

    Курячі гомілки вимити та обсушити. Часник очистити та пропустити через прес. З одного гілочки розмарину обірвати листочки та дрібно нарізати. Часник, цедру та розмарин перемішати сумішшю, що вийшла, натерти курячі гомілки.

    Крок 2

    У сковороді розігріти олію та обсмажити ніжки до підрум’янювання з усіх боків. Викласти на тарілку

    Крок 3

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Моркву вимити та почистити. У сковороду, де смажилися ніжки, покласти морква з цибулею і підрум’янити. Посипати цукром і смажити на дуже слабкому вогні під кришкою 5 хв, періодично помішуючи. Викласти в сковороду гомілки та прогріти всі разом. Перед подачею прикрасити розмарином.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки з морквою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *