Рецепт “Курячі ніжки з морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 350 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 8 курячих гомілок
– 2 зубчики часнику
– 3 гілочки розмарину
– цедра 1 лимона
– 4 ст. л. рослинної олії
– 2 цибулини
– 8 маленьких морквин
– 1 ч. л. цукрового піску
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування курячіх ніжок
Крок 1
Курячі гомілки вимити та обсушити. Часник очистити та пропустити через прес. З одного гілочки розмарину обірвати листочки та дрібно нарізати. Часник, цедру та розмарин перемішати сумішшю, що вийшла, натерти курячі гомілки.
Крок 2
У сковороді розігріти олію та обсмажити ніжки до підрум’янювання з усіх боків. Викласти на тарілку
Крок 3
Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Моркву вимити та почистити. У сковороду, де смажилися ніжки, покласти морква з цибулею і підрум’янити. Посипати цукром і смажити на дуже слабкому вогні під кришкою 5 хв, періодично помішуючи. Викласти в сковороду гомілки та прогріти всі разом. Перед подачею прикрасити розмарином.